I need a Massage!

How many minutes would you come for?

Lehet masszíroztatás nélkül élni, de minek?!Sportmasszőri oklevelem 1995-ben szereztem Budapesten, a Sportkórházban, és a szakma legnagyobbjaitól, például Bajzák Erika - gyógytornász, tanultam ezt a csodálatos tudományt. Jómagam, eme üdítő, regeneráló, teljesítményfokozó tevékenységet, három típusú embernek ajánlom. Annak, aki rendszeresen edz, azoknak, akik néha, és mindenkinek, aki testedzés jelleggel egyáltalán nem végez testmozgást.

A rendszeres sportmasszázs javítja az izmok kondícióját, ami által megelőzhetőek a sérülések, és nyilván fokozza a teljesítményt, gyorsítja az esetleges gyógyulási folyamatokat. Mindezekkel a sportolók tisztában vannak, de azokra is bőven ráfér a masszíroztatás, akiknek nem életformájuk, hogy ki legyenek tesizve. És, hogy számukra miért?

A mindennapi stressz feloldására éppúgy szolgál, mint arra, hogy a letapadt izmokat ellazítsa, tompítsa a hegszöveteket, elősegítse a méreganyagok kiürítését, esetlegesen testtartási problémákat fedjen fel.Milyen esetekben ne gyere masszíroztatni:
  • ha várandós vagy
  • menstruációd van
  • vérzékenységgel élsz
  • csonthártyagyulladás küszködik veled
  • trombózistól szenvedsz
  • érrendszeri megbetegedéssel harcolsz
  • rákot győzöl le éppen
  • láz dolgozik benned
  • bőrgyógyászati gondok merültek fel
…, hogy csak a főbb problémákat említsem.

A masszázs idő tartama 30, vagy 50 perc. Azt, hogy milyen zene szóljon közben, te döntheted el, abban pedig megegyezünk, hogy milyen krémmel, olajjal, vagy gyógykenőccsel dolgozzam. Készülj fel arra: Ha sportoló vagy, nálam káromkodni ér! Nyilván, tudod: ez, akár még fájhat is, de megéri!

Ha felfrissülni jössz, akkor pedig annyi, újra be fogsz jelentkezni!Képzésemen, arra a kérdésre, hogy milyen gyakran érdemes masszíroztatni, anno, én azt a választ kaptam, célszerű férjhez menni egy masszőrhöz, vagy feleségül venni egy masszőzt, és akkor a lehetőség adott a mindennapi kényeztetésre, de arról, ez a hangzatos miként valósul meg az én esetemben, kérdezd meg Esztert, a feleségemet.
Kissé komolyabban: a rendszeresség abszolút egyéni, és úgyis kialakul, mint ahogyan a sportolóknál leginkább kétféle masszíroztatásról beszélünk: legyen az verseny előtti, vagy utáni, de ezt ők, ti pontosan tudjá(to)k. A hétköznapi életet élőknek azt szoktam javasolni, 2-4 hetente megérdemli a test, hogy így frissüljön fel a lélekkel együtt. Szerény körülmények között várlak szeretettel a Nyugatinál, a postától egy percre.

I need a Massage!

About my books!
1. Őszintén hazudva
Novelláskötet (2017)
2. Fáj-dalom
Verseskötet (2017)
3. Nők és Férfiak
Verseskötet (2018)
4. Maradandó Illékonyak
„Nagy" mondások (2018)
Válassz egy kiadót!
Ad-Librum
Bookline
Könyvesbolt
Könyvmoly
Libri
Líra
Grab your book!
Menü
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube Youtube
Forum
   Soon!
Webshop
Under construction!

About my books

I believe in the power of the written word (too). My first publication was released in November 2017. I thought I would not stop until twenty. I keep this plan for now. I've read all of my works.
And you?

Media

„The journey to the Oscar award is long and rough.”
The whole audiovisual world, filming is a magical activity. Thanks to fate, I feel at home on both sides of the camera. To handle the camera probably I'll never learn, but my creativity and my immorality have always been useful in this to me.

Tattoo

"We socialized in this way: people who living the ordinary life tend to confuse the average with the normal, and the special one with the abnormal."
I'm happy to find this form of self-expression because it means a lot to me and yes:
"I've regretted a thousand times ...
... that I was not born this way. "

..and I also think this seriously:
"Whenever someone tells me that I'm too much - I think its other way around: they are too less to me."

Sports

„Not my body defines me. I define my body.”
I've always liked to move. I used to do these regularly and competitively: Chess, Table tennis, Football, Running, Biliard, Kempo, Kung Fu, Krav Maga.
I believe that man has no right to not care with himself, for example: not to strenghthen his mind or his body constantly. I think It's almost doesn't matter what your sport is, keeping yourself on your current level is also count as strengthening.
..freely after my brother, Tivadar: D! D! D! – Do! Do! Do!

Other

Come on, look around in my life’s private area! One of my all-time general goal is: I need the same amount from this things as my age is:
- Diplomas
- Medals
- Race numbers